Versterk het warmste vrijwilligersteam van Geel

Versterk het warmste vrijwilligersteam van Geel

Versterk het warmste vrijwilligers- team van Geel

Word vrijwilliger

Verschillende jongeren in verschillende teams houden De Vonk draaiend. Zonder vrijwilligers, geen Vonk. Ook jij kan deel uitmaken van één of zelfs meerdere teams, een hoop ervaring opdoen en je netwerk verder uitbouwen. Ontdek het perfecte Vonk profiel voor jou!

TAPPER - Vanaf 16 jaar

Je staat graag achter de toog, je bent minstens 16 jaar oud en serveert dan ook met een glimlach. Van een rustige café-avond, thema-avond of een optreden tot een knallend feestje; je kan het managen achter de toog. Je komt terecht in een groep aan tappers waar je jouw beschikbaarheden laat weten. Verder bouw je een barwerking uit in het Vonkje. De invulling is totaal aan jou & het team aan tappers! Kunnen tappen of weten hoe je een bar runt, is geen vereiste, we geven jou de nodige tools & vorming.

Nachtdier - Vanaf 16 jaar

Je hangt graag rond op concerten en feesten, maar steek je zelf ook graag een handje uit de mouwen? Dan hoor jij thuis in het event team! Deze vrijwilligers tappen pintjes, schenken drankjes, vervangen vaten, verkopen bonnen, helpen aan de inkom en houden een oogje in het zeil op events. De Vonk ontpopt je tot een echte nachtvlinder en geeft je het nodige know-how om zelf evenementen te organiseren

Techniek

Wat is een concert of feestje zonder licht en geluid? Juist ja, niks! Deze vrijwilligers staan in voor de opbouw en afbraak van het technisch materiaal, assisteren bij livebands en zorgen ervoor dat de techniek juist zit tijdens een spetterende deejayset!

Verder onderhoud je mee de opnamestudio en het deejay lab van De Vonk

Sfeerbeheerder - vanaf 15 jaar

Eerder zin in iets rustig? Tijdens de instuif (op woensdagnamiddag, vrijdagnamiddag en tijdens de weekdagen van de vakanties) sta jij in voor de sfeerbeheer in de werking. Deze vrijwilligers zijn het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers van het jeugdhuis, organiseren activiteiten binnen en buiten de muren van De Vonk en zorgen kortom voor een gezellig open (t)huis!

Skater - Vanaf 15 jaar

Jij bent veel op de Bogaard en in andere parken terug te vinden. Je spendeert graag tijd buiten, maar je wil ook jouw passie voor skaten doorgeven. Als vrijwilliger geef je het aanbod van Skate It Till You Make It vorm en organiseert mee uitstappen, activiteiten, filmavondjes… Alles wat met skaten te maken heeft in en rond De Vonk (aka jouw favoriete clubhuis).

Handige harry

Heb jij twee rechterhanden en de nodige dosis energie? Of knutsel je graag en zorg je graag voor de nodige déco? Dan kom je terecht in het team Harry's. Deze vrijwilligers zijn niet vies van werken met hout, verf of boormachines. Ze zorgen voor vernieuwingen aan de infrastructuur, voeren reparaties uit en zorgen voor een gezellig jeugdhuis.

Coach broeikas

Je bent thuis in de wereld van ondernemen en wil die passie graag doorgeven aan andere jongeren door onder meer hen te coachen in het jong ondernemerschap. Je staat klaar met advies, raad & daad en je ondersteunt de beroepskracht van het ondernemingsproject, Broeikas, binnen De Vonk. Samen bouwen jullie aan een stevig aanbod voor de Kempische jonge ondernemer (in spé).

CREATIEVE DUIZENDPOOT

Zin om samen creatief bezig te zijn met andere creatieve zielen? Kom tweewekelijks samen in een klein groepje, bepaal welke creatieve activiteiten en DIY-projecten je graag wil doen en wij zorgen voor de ruimte en het materiaal!

COMMUNICATOR

Als communicator ben je de spreekbuis van de Vonk. Je post mee op onze socials en komt met de wildste ideeën voor content. Je hebt kaas gegeten van grafisch design of staat graag achter de lens! Van de dagelijkse werking van De Vonk, het nachtelijke aanbod, het ondernemers aanbod tot artistieke expressie; je brengt het in beeld!

What is in it for you?

  • Jaarlijks doen we 2x een bedankavond
  • Maandelijkse bijeenkomst met een etentje
  • Goodies van De Vonk: T-shirt, trui, drinkbus…
  • Extra vormingen zodat jij jouw interesses kan verbreden en je verworven skills meteen in de praktijk kan omzetten
  • Je komt terecht in een toffe groep van vrijwilligers en beroepskrachten

Beginnen de vonken al over te slaan?

Contacteer ons via onderstaand contactformulier en we spreken eens af voor een kennismakingsgesprek, we bekijken samen waar de kansen liggen voor jou en hoe je talenten optimaal tot zijn recht komen. Nog vragen? Twijfel niet en stuur een mailtje naar [email protected] of neem contact op via Facebook of Instagram. Je vindt haar terug onder “Laura van De Vonk".