Ruimte nodig?

Bij De Vonk ben je aan het juiste adres!

Zaal

De zaal is de centrale ontmoetingsplaats van De Vonk. Je kan er gezellig hangen, iets drinken, poolen of kickeren. Er is een gebruiksvriendelijke toog, een podium met degelijke geluids- en lichtinstallatie en er zijn voldoende frigo’s. Buiten is er een gezellig terras.

De zaal is perfect voor een café-avond, fuif, optreden of jouw idee!

Deejaylab

Het deejaylab is het gezellig repetitiekot voor deejays. Voor €5 oefen je 2 uur ongestoord op professioneel materiaal van Pioneer. Bovendien is een degelijke monitor aanwezig.

Studio

Jouw rhymes spitten op een beat? Zelf een track producen? Of wat opnemen met je band? Dat kan in onze studio. Voor €5 maak je gebruik van onze studio.

Weet je niet goed hoe te beginnen? De Vonk fixt een krak in opname of producen die je op weg helpt.

Werkplek De Kas

De Kas is de Co-workspace van Broeikas. Een ruimte volledig ingericht om samen te werken. Of je nu als individu of in team wil komen werken, in De Kas kan je altijd terecht. Onze werkplekken bevinden zich in De Bloemfabriek, een oude fabriekssite die tot voor kort omgevormd is naar een zomerbar en creatieve hub. Je komt er werken op een prachtige site.

Werken in De Kas doe je niet alleen, join onze facebookgroep en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes. Je leert er ongetwijfeld nieuwe ondernemers kennen.

Tarieven

Jonger dan 30 jaar Ouder dan 30 jaar
Halve dag 4 euro 6 euro
Hele dag 8 euro 12 euro
Maandelijks 80 euro 120 euro

Studenten kunnen gratis gebruik maken van de co-workspace.

Stuur ons een berichtje!