Cursusaanbod

Cursusaanbod 2023

Jeugdhuis De Vonk is weer helemaal terug met een gloednieuw cursusaanbod voor het najaar 2023! In samenwerking met VILLA BASTA en de Dienst jeugd Geel bieden wij onderstaande cursussen aan. 10% korting vanaf de tweede inschrijving/cursus of bootcamp voor jou of je vriend(in)! Uitpas Hasselt of Uitpas Kempen met kansentarief? Neem contact op via: [email protected]
Cursus DJ

Cursus: start to DJ

Vette beats, perfecte bassen en het juiste ritme zijn doorslaggevend om het publiek aan het dansen te krijgen. Met behulp van Pioneer controllers leer je beatmatchen, effecten toepassen en zoveel meer. Na deze cursus heeft het vak DJ'en geen geheimen meer voor jou!

Meer info
Schrijf je hier in

Cursus producen met ableton

Cursus: Producen met Ableton

Zelf beats maken in Ableton is niet zo moeilijk als het lijkt, toch niet na deze cursus! In 10 lessen leer je de geheimen van Ableton, filter je in no time vocals uit het origineel én gebruik je je eigen samples in je eigen melodie. Ontdek jouw eigen sound met de cursus producen!

Meer info
Schrijf je hier in

Cursus grafisch design

Atelier: Tekenen & schilderen

Ga jij graag creatief aan de slag met houtskool, Rembrandt soft pastels, ecoline of aquarelverf? Dan is het atelier tekenen & schilderen zeker wat voor jou! Leer diverse technieken en ontpop jezelf tot een echte Van Gogh.

Meer info
Schrijf je hier in

Cursus Podcast

Atelier: Beeldend creëren

Wil jij graag verschillende materialen leren ontdekken? Met het atelier beeldend creëren zit je op het juiste spoor! Ontdek al de geheimen om een echte kunstenaar te worden met klei, linosnede, gips of papiermaché!

Meer info
Schrijf je hier in

Cursus Fuiffotografie

Bootcamp: Illustrator

Ben jij een creatieve denker? Zet de beelden in je hoofd om naar een grafisch design met behulp van Illustrator, een software waarbij je fantasie tot leven komt. In deze cursus leer je de basis zodat jij binnen no-time de kneepjes van het vak onder de knie hebt!

Meer info
Schrijf je hier in

Cursus Fuiffotografie

Bootcamp: Creatief schrijven - een kort verhaal

Wil jij graag je eigen kort verhaal schrijven, maar weet je niet waar te beginnen? Tijdens deze bootcamp zetten we je op weg! Ontdek hoe je je personages kan vormen, je verhaal kan opbouwen en hoe je verschillende verhaallijnen en spanningsbogen erin verwerkt.

Meer info
Schrijf je hier in

Cursus Fuiffotografie

Bootcamp: Lichtsturing

Dompel je onder in de magische wereld van licht! In deze praktische bootcamp combineren we theorie en praktijk! Na een basistheorie licht en DMX, ga je aan de slag op het podium: Hoe hang je lampen op en sluit je ze aan? Hoe programmeer je licht? En op welke manier stuur je ze aan? Kom het hier te weten

Meer info
Schrijf je hier in

Cursus Fuiffotografie

Bootcamp: Podiumtechnieken

Benieuwd wat er rond het podium gebeurt? In deze bootcamp kom je het te weten! We combineren theorie en praktijk zodat jij in één weekend de basics leert om je eigen optreden te bevoorraden van microfonen, monitors en elektriciteit. Leer verschillende microfonen kennen en gebruiken, leer werken met DI’s en ontdek nuttige tips & tricks om als een echte stagehand aan de slag te gaan!

Meer info
Schrijf je hier in