x

Yellowstock

Yellowstock is een groep gemotiveerde vrijwilligers die zich bezighouden met het organiseren van evenementen; gelinkt aan de “Psychedelische rock”- scene.

Zo promoot Yellowstock als “A groovy psychedelic 60’s – 70’s – kraut – space – heavy – garage & stonerrock experience” maar dit kan  erg variëren met af en toe zelfs een streepje Doommetal; Jazz; Synthpop of Noise.

Belangrijk voor de werkgroep van Yellowstock is ook de atmosfeer rond de muziek; hierbij denken we dan voornamelijk aan de ontwerpen van onze posters & merchandise; de inkleding van de zaal & festival en het gebruik van (zowel digitale als analoge) projecties en licht-show.

We zijn steeds op zoek naar nieuwe en gemotiveerde werkgroepleden en vrijwilligers die graag hunzelf willen inzetten om deze werkgroep te ondersteunen en/of te kleuren met hun eigen ideeën en gedeelde passie voor muziek.

Contacteer ons gerust voor meer informatie over wat we doen; de muziekgenres die we net aanhaalde of met eender welke andere vraag die we hopelijk kunnen beantwoorden!

Enkele weetjes over Yellowstock:

– Werkgroep Yellowstock is actief sinds 2006.

– Het Yellowstock festival startte in 2007.

– Valt het 2e weekend van Augustus of “Het weekend na Reggae Geel”.

– Heeft 2 “back-to-back” podia waardoor er geen overlappingen zijn.

– Is elk jaar uitverkocht geweest sinds 2010.

– Sinds 2011 is er ook een “Yellowstock winterfest”.

* Valt stiekem in de herfst.

* Maakt gebruik van 1 podium.

– Yellowstock heeft bezoekers & artiesten vanuit elk werelddeel naar JH de Bogaard gehaald – met uitzondering van Antarctica (we’re working on it!).

Indien je interesse hebt om als jeugdige vrijwilliger de werkgroep te vervoegen, gelieve dan contact op te nemen met freek.cruysberghs@gmail.com


Bekijk hier onze evenementen omtrent Yellowstock