x

Plateau

Bekijk de volledige (en nieuwe) website van Plateau!

GA

Zit je met een creatief ei? Wil je graag ondersteuning krijgen voor een project? Heb je goesting om samen met andere jongeren creatief bezig te zijn? Ben je op zoek naar een ruimte om je project uit te werken? Wil je naar buiten komen met je creaties? Neem dan zeker contact op met Plateau!

Plateau is ons platform voor talent! Ben je tussen de 14 en 25 en creatief of artistiek bezig, dan is Plateau iets voor jou! Bij ons krijg je de ruimte om jouw idee uit te werken, kan je terecht voor projectondersteuning, kan je komen proeven van een artistieke workshop. Of wil je aan de wereld laten zien waar je goed in bent? Plateau werkt samen met jou een traject op maat uit om je op de kaart te zetten.

Concreet: we hebben een breed workshopaanbod waaraan iedereen kan deelnemen aan zeer democratische prijzen. Zou je graag een specifieke workshop willen volgen? Geen probleem, als je al eens deelgenomen hebt aan een Plateau activiteit, kan je mee bepalen wat er op de agenda komt! Bekijk zeker ons workshopaanbod verder op deze site! Naast de workshops hebben we ook een open atelier, elke 13 open van tot 17. Heb je wel nood aan een ruimte voor je projectje, maar kan je niet tijdens het open atelier?  Via een mailtje naar plateau@jeugdhuisdevonk.be kan je onze projectruimte ook reserveren!

Weet je al waar je talent ligt en mag de rest van de wereld dat ook zien, maar kan je daarbij een extra duwtje in de rug gebruiken? Het maakt niet uit of je grafisch vormgever, muzikant, kok, webdesigner, acteur of … bent! Plateau kan jou ondersteunen!

Plateau wordt verwezenlijkt met steun van de Vlaamse Overheid.

Leer meer over onze werking

plateau

Bekijk hier onze evenementen omtrent Plateau